Monika Kryemadhi: Shqiptarët janë shumë të varfër, këtu mbizotëron biznesi i rrobave të përdorura

0
32

Në një konferencë përballë gazetarëve, kryetarja e LSI-së tha se për të parë varfërinë e shqiptarëve duhet parë se si funksionojnë bizneset këtu tek në. Ajo deklaroi se biznesi që mbizotëron më shumë në Shqipëri, është ai i rrobave të përdorura.

Featured image of article: Monika Kryemadhi: Shqiptarët janë shumë të varfër, këtu mbizotëron biznesi i rrobave të përdorura

20 Tetor, 2020 11:33

TIRANË– Monika Kryemadhi është shprehur se shqiptarët janë shumë të varfër.

Në një konferencë përballë gazetarëve, kryetarja e LSI-së tha se për të parë varfërinë e shqiptarëve duhet parë se si funksionojnë bizneset këtu tek në. Ajo deklaroi se biznesi që mbizotëron më shumë në Shqipëri, është ai i rrobave të përdorura.

“Shqiptarët janë shumë të varfër. Shikoni…këtu mbizotëron biznesi i rrobave të përdorura. Shikoni thjesht majën e birrës dhe bukën që përdoret këtu, për të parë se sat ë varfër janë vërtetë shqiptarët,”- tha Kryemadhi.

(f.m/dosja.al)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here