Pandemia e Covid-19/ Zbardhet rregullorja e Universiteteve, vetëm një hyrje dhe dalje, 14 ditë mësim online nëse një mësues ose nxënës infektohet me koronavirus

0
44

Featured image of article: Pandemia e Covid-19/ Zbardhet rregullorja e Universiteteve, vetëm një hyrje dhe dalje, 14 ditë mësim online nëse një mësues ose nxënës infektohet me koronavirusUniversiteti i Tiranës21 Tetor, 2020 12:25

TIRANË-  Pandemia e Covid-19, zbardhet rregullorja e Universiteteve, vetëm një hyrje dhe dalje, 14 ditë mësim online nëse një mësues ose nxënës infektohet me koronavirus.

Burimi:/Dosja.al

(A.k.dosja.al)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here