Pornografi me fëmijë, seks me kafshë e shpendë, dënohet me tre vite burg i riu në Britani, filmonte çdo marrëdhënie intime

0
52

 Prokurorja që po heton çështjen, Abigail Langford u shpreh se videot janë filmuar nga bashkëshortja e të pandehurit, e cila i jepte këshilla si dhe vrejtje se si duhej që të kryente marrëdhënie me to.            

BRITANI E MADHE- Rehan Baig është dënuar më tre vite heqje lirie pasi është akuzuar se ka bërë seks me kafshë duke shkaktuar dhe vdekjen e tyre. Pas denoncimit se ai në shtëpi kishte pornografi me fëmijë, policia shkoi për të kontrolluar në banesën e 37-vjeçarit, ku në të gjetën foto të shumta të fëmijëve të cilët ishin nudo si edhe disa video-kaseta ku ishin filmuar “marrëdhëniet makabre” që ai kishte kryer me kafshë dhe shpendë të ndryshme veçanërisht me pula.

Prokurorja që po heton çështjen, Abigail Langford u shpreh se videot janë filmuar nga bashkëshortja e të pandehurit, e cila i jepte këshilla si dhe vrejtje se si duhej që të kryente marrëdhënie me to.

“Të vendosura gjithashtu në mesin e pajisjeve të marra në pyetje ishin imazhe lëvizëse që tregonin të pandehurin të përfshihej në marrëdhënie seksuale depërtuese me një numër pulash. I pandehuri shkaktoi vdekjen e pulave në çdo rast, ndërsa në njërën nga videot tregonte se Baig ishte duke bërë seks me një nga kafshët në bodrumin e tij pasi ajo kishte ngordhur,” tha prokurorja.

Gjykatësi dha dhe një urdhër arresti për gruan e tij pasi u quajti si bashkëpunëtore. Ajo u dënua me 6 muaj burg dhe 18 muaj rehabilitim. Ata gjithashtu janë të ndaluar që të mbajnë më kafshë shtëpiake për gjithë jetën e tyre.

(I.A/dosja.al)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here