Kishin kthyer klubin e natës në fabrikë kanabisi, arrestohen dy shqiptarët

0
37

 Tet 21, 2020

Një fermë e madhe kanabisi me vlerë 1 milion dollarë u zbulua në një ish-klub nate. Të enjten, 15 tetor, oficerë nga Agjencia Kombëtare e Krimit bastisën pronën në Coventry në Trinity Street. Ata gjetën mbi 100 bimë në tre kate.

Kishte mbi 150,00 £ pajisje për ujitje dhe pajisje të ‘sofistikuara’ për rritje. Oficerët kapën me sukses dy prej burrave me ndihmën e dronëve. Përfundimisht, gjithsej tre burra u akuzuan për prodhimin e drogës.

Adam Ëarnock, komandanti i degës së NCA, ka thënë se këto janë fermat më të mëdha të zbuluara.

“Ky është një konfiskim i rëndësishëm i drogës, i cili do të ketë një ndikim të madh në grupet e krimit të organizuar të përfshirë, duke i privuar ata nga malli dhe fitimi.

Madhësia e fabrikës së kanabisit ishte e konsiderueshme dhe e sofistikuar, e shpërndarë në tre kate të një ndërtese të madhe. Sigurisht është një nga rritjet më të mëdha të zbuluara ndonjëherë nga NCA. Hetimi ynë për këtë konfiskim vazhdon. ”

Deri në paraqitjen e tyre të radhës në Ëarëick Croën Court më 12 nëntor, shtetasi shqiptar Andi Qani, 24 vjeç dhe Cao Van Vu, 31 vjeç, nga Vietnami janë paraqitur vetëm para Gjykatës së Magjistraturës në Coventry të premten. 28 vjeçari shqiptar, Adrian Lleshaj, ishte i dyshuari i tretë i kapur për këtë çështje.

Burimi:/lajmifundit.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here