Totti: Sapo kalova Covid-19, kujdes nuk është shëtitje në park

0
45

Francesco Totti, ish-kapiteni i Romës ka vendosur të thyejë heshtjen në lidhje me Covid-19, sapo u shërua nga virusi.

Sipas faqes së fanityfair.it, Totti tha se ”siç e keni dëgjuar, nuk kam qenë mirë gjatë këtyre javëve të fundit. Tani jam shëruar dhe mund t’ju them me lehtësi se kisha Covid-19 dhe nuk ishte shëtitje në park”.

Totti, pozitiviteti i të cilit u zbulua në fillim të nëntorit, tha se ai duhej të merrej me “një ethe që nuk ulej, ngopje e ulët me oksigjen dhe forca që po e linte”.

“Diagnostikimi ishte një goditje në zemër: pneumoni për shkak të infeksionit Sars Cov 2. Duke pasur parasysh kohën e duhur të diagnozës unë isha në gjendje ta trajtoja veten nga shtëpia, 15 ditë të gjata, por tani që gjithçka ka kaluar unë dua të falënderoj ata që ishin më afër meje”, shkruan Totti.

Balkanweb

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here